Ingrédients
Instructions
- 10 minutes
- 4 personnes
Bruschetta 1
- 1 cuillère à soupe de Sud'N'sol Tomate
- 1 cuillère à café de Sud'N'sol Tomatade caperolive
- 2 tranches de jambon de Parme
- 1 feuille de basilic
Bruschetta 2
- 1 pincée de Pesto' basilic Sud'N'sol
- 2 quartiers de tomates Sud'N'sol
- 2 cuillères à soupe de haricots cannellini écrasés
- 1 cuillère à café d'oignon rouge haché
- 1 boule de mozzarella
Bruschetta 3
- 2 asperges vertes grillées Sud'N'sol
- 1 cuillère à café Artichauts Tapena' Sud'N'sol
- 1/2 tranche de saumon fumé en lamelles
- Parmesan
Bruschetta 4
- Frotter le pain avec 1 gousse d'ail et 1/2 tomate.
- 1 tranche de jambon pata negra
- 1 cuillère à soupe d'ananas grillé Sud'N'sol
- fusée